top of page

Yess Production är det lilla produktionsbolaget med stora idéer. I varje projekt fokuserar vi på det äkta och genuina för att få fram rätt känsla för just er.
 

IMG_4963.png

Video och fotografi är vår passion och vi älskar det vi gör! Alla jobb görs med ett genuint intresse - för er som beställare, för ämnen vi jobbar med och för resultatet! Vi vill lära känna våra beställare och vårt fokus är att göra er 100 % nöjda, och att vi på vägen dit har roligt tillsammans.

Företaget drivs av Jessica Johansson, som har lång och bred kunskap inom film och foto. Hon har 13 års erfarenhet av videoproduktion. Med erfarenheter inom bland annat TV-produktion, reklambyrå, dokumentärfilmer och animation. Hon har bland annat jobbat med Stjärnorna på slottet, Ullared, Mandelmanns Gård och på SVT Design.

 

I 6 år har vi hjälpt företag, föreningar, kommuner och konstnärer att nå ut med sina budskap. Vi jobbar mycket med informationsfilm, reklamfilm, animation samt fotar event och porträtt. Hos oss är alla typer av kunder välkomna att höra av sig med sina offerförfrågningar.

Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för just er!

Jessica Johansson

Grundare av Yess Production

Filmproducent

Fotograf

bottom of page