top of page

Yess Production är mediabyrån med fokus på

äkta ögonblick och dokumentärt berättande.

Om Yess Production

Video och fotografi är vår passion och vi älskar att fokusera på det äkta och genuina, i så väl videor som foton. Ur den passionen skapades detta företag. Vi brinner särskilt för historier från verkligheten! Företaget har en dokumentär inriktig, där majoritetet av filmerna vi producerar är intervjubaserade, med berättelser och ögonblick från verkliga livet. Men vi vill också alltid växa och prova nya saker!

 

Alla jobb görs med ett genuint intresse - för er som beställare, för ämnen vi jobbar med och för resultatet! Vi vill lära känna våra beställare och vårt fokus är att göra er 100 % nöjda och att vi på vägen dit ska ha roligt tillsammans.

 

Företaget drivs av mig, Jessica Johansson, som har lång och bred kunskap inom film och foto. Fotointresset har jag haft så länge jag kan minnas. Och film blev jag kär i på gymnasiet och bestämde mig där och då att jag skulle jobba med detta! Nu har jag 12 års erfarenhet av filmproduktion med erfarenheter inom TV-produktion, reklambyrå, dokumentärfilmer, animation, bröllop och fotoutställningar.

Hos oss är alla välkomna med sina beställningar, vare sig du tillhör ett stort företag, är konstnär eller en gravid småbarnsförälder etc.

Jessica Johansson

Grundare av Yess Production

Filmproducent

Fotograf

Lise-Lotte Gustafsson

Projektledare & samarbetspartner

Erika Gülich

Fotograf & samarbetspartner

Portratt_04_edited.jpg
Portratt_04_edited.jpg
IMG_4963.png
bottom of page